DESINFISERING


Oxyl-Pro® er testet på kappekledde virus, inkludert koronavirus

Oxyl-Pro® er et desinfeksjonsprodukt som kan brukes uten å bekymre seg for potensialet at kuren er verre enn sykdommen. Oxyl-Pro® differensierer seg selv fra andre stabiliserte hydrogenperoksid produkter ved å kun bruke stabilisatorer av matvarekvalitet og aseptisk hydrogenperoksid. Kombinasjonen av vår unike stabilisator og hydrogenperoksid har ført til et kraftig og bredspektret produkt for desinfeksjon og dekontaminering med utmerket miljøprofil; det degraderes kun til oksygen og vann.

Oxyl-Pro® er sertifisert under NSF/ANSI 60 for drikkevann. Denne anerkjente sertifiseringen beviser at Oxyl-Pro® ikke har noen skadelige biprodukter fra bruk.


Oxyl-Pro® har blitt testet og er effektivt mot flere bakterier, virus, sopp og andre mikroorganismer:

Coronavirus og alle andre kappekledde virus, Adeno, Polio, Campylobacter, Staphylococcus, E Coli, E Coli (som håndvask), Pseudomonas, Salmonella, Candida Albcans, Legionella, Listeria

Økologisk og 100% miljøvennlig desinfisering uten alkohol, klor eller andre miljøgifter.

Oxyl-Pro er unikt ved å være verdens mest bærekraftige, effektive og målrettede desinfeksjonsmiddel. Produktet eliminerer virus, bakterier, sopp og andre mikroorganismer ved oksidasjon, og viktigst av alt – produktet fjerner også deres biologiske vekstområder, noe som sikrer langtidsvirkning. Det er nylig testet produktet vårt på ISO-standard ved et laboratorium i England, og fått dokumentasjon på at Oxyl-Pro tar knekken på såkalte kappekledde virus, som forårsaker COVID-19.

Oxyl-Pro® kan dermed erstatte andre typer desinfiseringsmidler, som er basert på alkohol og etanol-syrer, og som kan gi tørr hud, allergiske reaksjoner, brannskade, miljøskade, og som har minimalt bruksområde og ingen langtidsvirkning.

Full effekt – uten farlige restprodukter
Oxyl-Pro® er 100% bærekraftig, og restproduktene er kun vann og oksygen. 

– Det gjør at middelet kan brukes og slippes ut hvor som helst. Oxyl-Pro brukes i dag i drikkevannsystemer for å bekjempe blant annet legionella og listeriose. Oxyl-Pro® Hand and Surface Disinfectant kan brukes helt uten bekymring for noen form for helsefare.
 

Oxyl-Pro® Hand and Surface Disinfectant er et desinfeksjonsmiddel for bruk i overflatedesinfeksjon.
Bruken av produktet er enkel:

  • Spray på ren overflate og la virke i 5 minutter. Ikke skyll. Tørk av med en lofri klut om nødvendig.
  • For bruk på hender for beskyttelse mot bakterier og virus, spray nok løsning på hendene til å dekke alt, gni godt inn og la tørke.


Oxyl-Pro® Hand and Surface Disinfectant
 er testet og funnet effektivt på følgende ISO-standarder:

  • NS-EN 14476:2013+A2:2019 Virusaktivitet
  • NS-EN 1276 Baktericidaktivitet
  • NS-EN 1650 Fungicidaktivitet

 

Oxyl-Pro® har den anerkjente sertifiseringen under NSF/ANSI 60 for drikkevann.
Dette beviser at produktet ikke har noen skadelige biprodukter fra bruk. Oxyl-Pro® har blitt testet for effekt mot flere bakterier, virus, sopp og andre mikroorganismer. Herunder kappekledde virus (som Korona), Salmonella, Legionella, Polio, Adeno, Campylobacter, Stafylokokker, E. coli, E. coli (som håndvask), Pseudomomas, Cancica albicans og Listeriose.

NSF-sertifiseringen gjelder i 163 land, og Oxyl-Pro® er det eneste Biocid-produktet i verden uten heftelser (with no claims).  

 

Samarbeidsavtale med FN
Oxyl-Pro® er et universalmiddel som kan brukes på veldig mange områder: Alle typer rør- og vvs-systemer, i bassenganlegg, på båter, i forbindelse med fiskeoppdrett, brakkvann/bakterieinfisert vann, i produksjon av isbiter, på hoteller, kyllingoppdrett, sykehus m.m. De siste månedene har forurenset drikkevann vært et alvorlig problem flere steder i landet. Med Oxyl-Pro® er det mulig å løse disse problemene. På grunn av deres unike løsning har Oxyl-Clean nylig signert en samarbeidsavtale med FN til å delta i deres program for smarte og bærekraftige byer (U4SSC).
 

Denne nettbutikken bruker cookies for å gi deg en bedre kjøpsopplevelse og best mulig service.
Cookies benyttes i hovedsak til å huske din handlekurv og kundelogin.
Fortsett å bruke siden som normalt dersom du godtar dette.
Les mer her