Stormline historie:

Stormline er en familiebedrift som ble grunnlagti 1966 av George McMillan i Invercargill, New Zealand. Stormline ble etablert for å produsere klær for krevende forhold både innen fiskeri til havs og utendørs arbeid på land. Graeme McMillan, nåværende administrerende direktør, overtok virksomheten i 1982 etter sin far George. Han har siden videreutviklet omfanget av produksjonen med fortsatt stor vekt på kvalitet og innovasjon som har gjort Stormline til merkevaren det er i dag.

Stormline er fortsatt en familiebedrift som ivaretar bedriftens filosofi. Stormline produserer en rekke klær for detaljhandel og profesjonelle kunder på verdensbasis. Produktene er kjent for sitt design med henblikk på sikkerhet, kvalitet og holdbarhet.

Teknisk informasjon:

Vår PVC og andre materialer er designet for å tilfredsstille de høyeste spesifikasjoner og for å tåle verdens tøffeste miljøer. Vår PVC er formulert for å være motstandsdyktig mot:

Symbol beskrivelse:

Forklaring om hva symbolene betyr.


 
EN 343
Dette produktet er designet for å beskytte mot nedbør som regn eller snø, samt tåke og fuktighet fra bakken. Standarden fastsetter krav til vanntetthet av sømmer og ytterstoff.

 
BESTANDIG MOT KULDE
Dette produktet er motstandsdyktig mot kulde og opprettholder sin bevegelighet.

 
OLJEBESTANDIG
Dette produktet er motstandsdyktig mot olje.

 
EN 471/ ANSI 107
Dette produktet gir personen synlighet i farlige situasjoner i dagslys og ved belysning i mørket.
              

Denne nettbutikken bruker cookies for å gi deg en bedre kjøpsopplevelse og best mulig service.
Cookies benyttes i hovedsak til å huske din handlekurv og kundelogin.
Fortsett å bruke siden som normalt dersom du godtar dette.
Les mer her